Contact & Route

Contact ons

Weegschaalmuseum Naarden

Turfpoortstraat 27

1411 ED Naarden-Vesting

035 – 5447153

info@weegschaalmuseum.nl   

Trein

Komt u met de trein, dan moet u uitstappen bij het station Naarden-Bussum. Het is mogelijk om vanaf het station Naarden-Bussum naar het museum te lopen. Dit kost echter wel een minuut of twintig, maar deze route is met mooi weer zeker de moeite waard!

Vanaf het station volgt u de Albrechtlaan. Deze weg buigt rechts af en gaat over in de Comeniuslaan. U kruist een grote weg en slaat linksaf de Lambertus Hortensiuslaan op. Bij de kruising steekt u over en loopt rechtdoor. Op een gegeven moment buigt de weg licht af naar links, u loopt die kant uit.

U bevindt zich nu op de Alexanderlaan en komt even verder een hertenkamp tegen. U gaat na het hertenkamp naar rechts, u ziet de Vesting al liggen. Bij de Vesting aangekomen gaat u naar rechts. Loop ongeveer 200 meter rechtdoor. Ten hoogte van het Vestingmuseum gaat u linksaf de Turfpoortstraat in.

Bus

Vanaf het station Naarden-Bussum kunt u de bus pakken, lijn 110. Voor de haltevertrektijden klik hier

Parkeren

Parkeren in de gemeente Naarden is gratis, wel zijn er in sommige straten blauwe zones ingesteld. Wij raden u aan te parkeren bij het parkeerterrein Bastion “Nieuw-Molen” of het Adriaan Dortsmanplein in Naarden-Vesting. U kunt hier onbeperkt parkeren en heeft hier geen blauwe schijf nodig.

Toegankelijkheid

Het Weegschaalmuseum is gelegen in een monumentaal pand uit de Middeleeuwen met veel trappen en opstapjes en is helaas slecht tot niet toegankelijk voor rolstoel- en scootmobielgebruikers.