Activiteiten

Vergaderruimte

Het Spaanse Huis is naast museum ook zeer geschikt als vergaderruimte. Daarnaast leent de ruimte zich goed voor presentaties, lezingen of andere (feestelijke) bijeenkomsten.

De zaal waar zich vroeger de garnizoensbakkerij bevond, biedt ruimte voor vergaderingen en presentaties ca. 25 personen.

Een beamer, een vergadertafel en drankjes en versnaperingen zijn aanwezig. Mocht u een uitgebreider aanbod van hapjes en drankjes willen dan is dat geen probleem; het museum werkt samen met een cateringbedrijf.

Het Weegschaalmuseum kan tevens een rondleiding voor u en uw gasten verzorgen.

Zoekt u een unieke plek voor vergaderingen, presentaties of andere bijeenkomsten? Dan bent u bij het Weegschaalmuseum aan het juiste adres!

Het museum situeert uw vergadering en/of presentatie in een historisch pand te midden van een prachtige collectie meet- en weegapparatuur.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via: info@weegschaalmuseum.nl.

DSCN0563
12029150_10156095120530442_186173893_n

Groepsbezoek

Voor een gezellig dagje uit met de familie is een bezoek aan het Weegschaalmuseum een echte aanrader! Er zijn activiteiten voor jong en oud!

Het Weegschaalmuseum is van oktober t/m maart doordeweeks gesloten. Mocht u echter met een groep willen komen, dan is het mogelijk om in deze periode een afspraak te maken via de mail. U kunt hier ook uw verjaardag vieren of samen met ons een andere festiviteit organiseren, zoals een exclusief diner. Onze huiscateraar is Gooische Catering Naarden.

Voor het aanmelden van uw groep of partij, en vragen over de mogelijkheden, graag mailen naar: info@weegschaalmuseum.nl